Globen Lighting Bord / Gulv • L-202011-13996262916148

Astoria gulvlampe - Sort

Astoria gulvlampe - Sort
Bestiller du nå, sendes varen om 6-9 dager direkte fra Lightup.no

Fastpris!

L-202011-13996262916148

3 233,-

2 586,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare
Sendes direkte fra leverandør, egne salgs- og leveringsbetingelser kan gjelde.
Hent-i-Butikk ikke tilgjengelig
Selges kun i netthandel, ikke på lager i butikkene
-+
Gulvlampe "Astoria" - Tegnet av Anna Landerholm for Globe Lighting. Astoria kombinerer funksjon og design, hvor den kan brukes i alt i fra stuen til gangen, som pidestall, til leselys eller nattbordslampe. Mattsorte hyller som er justerbar og opal glass skygge. Hvit stoff kabel med gulv bryteren.
Høyde: 153cm
Bredde: 51cm
Dybde: 46cm
Lyskilde: Max 42W - ikke inkludert
Sokkel: G9

Salgs- og leveringsbetingelser

Sendes med Postsen Servicepakke fra Skien (beregn transportørens leveringstid på 1-4 virkedager i tillegg), uavhengig av valgt forsendelsesmåte ved utsjekk/bekreftelse av ordren. Uavhentet pakke vil bli belastet reel frakt samt ekspedisjonsgebyr på kr. 200,-. 30 dagers åpent kjøp. Enkel og gratis retur ved bytte.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”