Namron LED downlight
3225467

Altea Fast LED Downlight 8W Matt Hvit IP44

fra Namron Altea
4,8 av 5 ()
Altea Fast LED Downlight 8W Matt Hvit IP44
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Utstrålingsvinkel (grader) 38 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 399,-

3225467
319,20 eks. mva. Medlemspris 379,05Pris per 1 Stykk
-+
Altea Fast er en matt hvit LED-downlight fra Namron. Lyset kan dimmes helt ned uten flimmer og downlighten har en lav profil.

Teknisk beskrivelse

maks effekt: 8W, LED effekt: 6,4W. Dimbar med faseavsnitt dimmer.

Bruksområde

For innendørs og utendørs bruk, sprutsikker (IP44).

Montering

Felles inn i tak med en utsparing på 76 mm og kobles til med medfølgende hurtigkobling. Kan monteres uten verktøy.

Forbehold

5 års garanti på driver.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”