Dimbar downlight fra Namron
3202136

Alfa LED Downlight 10W Børstet stål IP44

fra Namron Alfa
4,5 av 5 ()
Alfa LED Downlight 10W Børstet stål IP44
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Utstrålingsvinkel 35 grader Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Monteres direkte i isolasjon Ja
Bestiller du nå, sendes varen i morgen , eller henting i valgt lager i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 499,-

3202136
399,20 eks. mva. Medlemspris 474,05Pris per 1 Stykk
-+
Pen lavtbyggende downlight i børstet stål på 10W som kan dimmes ned flimmer fritt. Lampen kan tiltes 35 grader. Lysstyrke på 700 lm og en RA verdi på 95+ gir et godt lys med en god fargegjengivelse.

Teknisk beskrivelse

10W 230V. IP44. RA 95+. 700 lm.

Funksjonalitet

Downlight kan tiltes og dimmes ned.

Bruksområde

For bruk i de fleste rom hvor det ønskes downlight.

Montering

Monteres i tak med hull diameter på 82-84 mm. Hurtigkoblinger tilkobles før lampen settes inn.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”