Elektroimportøren Partner Stikkontakt • 52346

Ferdig montert enkel stikkontakt utvendig

Kapslingsgrad IP44
Bruksområde Utendørs
Beskyttelsesklasse I - Jordet
Skal tilkobles jording.
    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52346

2 790,-

2 232,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
  • Enkel stikk
  • Med klapplokk
  • Sprutsikker
  • Barnevern
  • Les mer...
Ferdig montert enkel stikkontakt med jord for utvendig bruk

Mangler du en stikkontakt utendørs? Her er muligheten for å bestille nettopp dette, en ekstra stikkontakt utendørs ferdig montert. Inntil 10 meter kabel fra eksisterende tilkoblingspunkt, åpent forlagt.

Pakken inneholder: 1 stk. enkel jordet stikkontakt for utendørs bruk.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand samt tilfredsstillende eksisterende tilkoblingspunkt, kursopplegg og jordforbindelser. Inntil 10 meter kabling åpent forlagt. Installasjonen krever forankoblet jordfeilbryter, om dette mangler vil det kunne medføre pristillegg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”