Elis Elektro ELIS Fest Betongskrue 7,5x45C4 m/flens • 1354241

ELIS Fest Betongskrue 7,5x45C4 m/flens

En betongskrue for enkel og effektiv innfesting av våre kabelføringer og alt annet du måtte ønske montert i tak, på vegg og på gulv. Skruen er utstyrt med fals på 17 mm som gjør skive overflødig. Utformingen av de sagtannede gjengene gjør at innskruingsmomentet bare blir ubetydelig høyere enn normalt.
Skruene har 13 mm sekskanthode. Det følger med 13 mm bits i esken som kan monteres på batteridrill.
Skruen er belagt med Ruspert belegg, en sink- aluminiums legering som gir skruen en overflate som gjør at den kan benyttes ute.
Du trenger kun en skrueeske i bilen, for skruen kan kan benyttes både inne og ute.

Enkelt montasje:
6,0 mm hull som bores 5 mm dypere en skruens lengde.
Blås ut borestøv fra hullet og skru inn skruen. Borestøv må fjernes da skruen dytter støv og boresand foran seg inn i hullet.

Materiale: Stål, Ruspert belagt C4
Borrdybde: 50 mm
Bortykkelse: 60 mm
Fastnøkkel: 13 mm
Korrosivitetsklasse: C4
Godkjent: ETA-14-0374
Brannsikker: F120

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”