• Sparelys
  • 12V GU10 4x1W XP PowerLed pære, varmhvit

    Sparelys 12V lyspærer

  • Artikkelnummer: 10660  | 
  • GTIN nummer: 7070990323741  | 
  • Merke: Sparelys   
12V GU10 4x1W XP PowerLed pære, varmhvit
Sokkel GU10 Gruppe LED-belysning Spenning 12V

Frakt

Vekt: 0,00 Kg Frakt fra

kr. 149,-

Nettopris!

119,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
 Hent-i-Butikk?

Prisgaranti | 60 dagers åpent kjøp | Gratis retur | Lik pris nett og butikk

Utgått, se lagerstatus
Leveres av Elektroimportøren AS
På lager kun i 1 av 20 butikker
Vil du hente i butikk? Sjekk lagerstatus
Moderne led pære med 4 kraftige 1Watts XP Power led. Disse gir et meget pent varmhvitt lys.

Funksjonalitet

Ved å bruke denne Led pæren kan du bruke de moteriktige lampene på hytta, uten at strømforbruket er merkbart. Led pærer bruker ned mot 1/10 - 1/8 del av hva en tilsvarende pære med glødetråd bruker. For bruk i solcelleanlegg gir dette en meget stor gevinst, man slipper å "spare" på lyset og innrede hytten nesten som hjemme.

Denne Led pæren er utstyrt med dobbelt kretskort. Dvs. at alle LEDene er plassert på et kretskort for seg selv og all den øvrige elektronikken er plassert på et eget kretskort. Dette er med på å gi lavere temperatur for LEDene, noe som igjen fører til lengre levetid. Led pæren er også utstyrt med elektronikk som gjør at den tåler et større spenningsområde enn mange andre Led pærer, noe som er viktig særlig i solcelleanlegg. Pæren er dessuten polaritetsuavhengig, slik at du slipper å passe på å kople + og - riktig.

Med kjøleribber i aluminium er elektronikken og leddene sikret god kjøling og lang levetid.

Bruksområde

Ved bruk i hus med vanlig strøm anbefales spesiell trafo for Led pærer. Mange vanlige trafoer gir feil spenning når forbruket er lavt, samt at de gir feil spenning når de slås av og på (kan være svært skadelig for Led pærer).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”