Varmeovn Ijaz Hovedsentral BEHA
  • Beha
  • Varmeovn Ijaz Hovedsentral BEHA

  • Artikkelnummer: 5449900
  • Merke: Beha
Antall
  

Bestiller du nå, sendes varen i morgen
30 dagers åpent kjøp
Artikkelen er på lager
  • kr. 3 299,-2 639,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
  • GTIN nummer: 7026571100072
  • Produsentens varenummer:
  • Elnummer: 54 499 00

Frakt

Vekt: 0,51 Kg Frakt fra i
En trådløs styringssentral for Beha Miljøovner med radioplugg RP 200 og strømbryter SP 16. Inntil 16 soner for temperaturregulering og/eller av/på funksjoner kan programmeres. Hver sone kan styre et ubegrenset antall enheter. Hovedsentralen har et meget brukervennlig design med touch skjerm. Et innebygd termometer har utgang for frostalarm med digital visning på skjermen. iJaz har en maksimal rekkevidde på 300 meter. Farge: Sølv. Frekvens: 433 Mhz.

Relevante emneord

Få kontroll på strømforbruk med iJaz

Ta kontrollen over strømforbruket i hjemmet ditt. Spar strøm, spar miljøet og spar penger! Med Beha iJaz system kan du enkelt utføre programmering og styring av dine Beha Miljøovner i alle rom ved bruk av iJaz radioplugger. Slå av og på motorvarmeren, lys, eller lignende med iJaz strømbrytere.

iJaz er et enkelt og brukervennlig styringssystem som du monterer selv uten at det er behov for ekstra ledninger av noe slag. Systemet er fullstendig trådløst, utviklet i Norge og beregnet for norske forhold. Selve hjernen i systemet er en iJaz hovedsentral som sender signaler ut til mottagere som plasseres på ovnene. Du kan meget enkelt programmere inn dag for dag, time for time når du ønsker å ha full varme i rommet ditt og når du ønsker å senke temperaturen. Du kan også programmere for eksempel lys til å gå av og på når du ikke er tilstede. Dette for å gi inntrykk av at det er folk tilstede.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”