Varmeovn H30 600w Panel Hvit 59x37cm GLAMOX
  • Glamox
  • Varmeovn H30 600w Panel Hvit 59x37cm GLAMOX

  • Artikkelnummer: 5419547
  • Merke: Glamox
Antall
  

Bestiller du nå, sendes varen i morgen
30 dagers åpent kjøp
Artikkelen er på lager
  • Nettopris!
  • kr. 1 319,-(1 055,20 eks. mva.)
  • Produsentens varenummer: 670006
  • Elnummer: 54 195 47
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V

Frakt

Vekt: 5,00 Kg Frakt fra i
Panelovn med tidsriktig design. Lettleste lysende tall viser temperatur og valgmuligheter ved programmering. Leveres med integrert digital termostat som automatisk kan senke temperaturen om natten og om dagen hvis dette ønskes. Ovnen er sikret mot overoppheting med overtemperatursikring med automatisk tilbakekobling. Separat veggfeste følger med. Ovnen tilkobles med medfølgende ledning med plugg. Effekt: 600W. Farge: Hvit. BxH: 590x370 mm.

Relevante emneord

Glamox H30

Glamox H30 er en nye serie panelovner med tidsriktig design, og farger som tilfører rommet en kreativ kontrast.

Fargevalg gir mulighet til å fremheve produktet i stedet for å nøytralisere det i interiøret. Glamox H30 er like velegnet i alle typer interiør, og garanterer den gode lune varmen som Glamox Varme er kjent for.

Det er også lagt stor vekt på brukervennlighet. Lettleste lysende tall viser temperatur og valgmuligheter ved programmering. Knappene for reguleringer plassert lett tilgjengelig, høyt oppe på ovnen. Ovnen er sikret mot overoppheting med overtemperatursikring med automatisk tilbakekobling.

Energi- og miljø er i fokus. Ovnene leveres med integrert digital termostat som automatisk kan senke temperaturen om natten og om dagen hvis dette ønskes. Noe som gir opp til 20% reduksjon av energiforbruk til oppvarming.

Ovnene leveres i flere effekter fra 600 watt til 1200 watt. Den er enkel å montere og leveres med separat veggfeste. Ovnen tilkobles med medfølgende ledning med plugg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner.