Glamox Tilbehør • 5420729

Termostat Varmeovn DT Digital Styring GLAMOX

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Digital elektronisk termostat med automatisk dag og nettsenking. Programmer i termostaten er forhåndsinnstilt med 5 dager dagsenking og 7 netter nattsenking. Tidspunkt for start av dag og nattsenking og antall timer settes fritt. Programmet kan overstyres. LCD display som viser temperatur. For Glamox 3001 serien.

Teknisk beskrivelse

Relevante emneord

”Plugg inn” termostater

Glamox 3001 er din mest funksjonelle og fleksible ovn.

Glamox 3001 ovner er tilpasset for ”plugg inn” termostater. Du kan velge mellom mange ulike termostater. Alt fra enkle elektroniske, til de mest avanserte for sentral regulering. Blant annet for automatisk fjernstyring fra Glamox Harmony 5000.

ET

ET er en elektronisk og lysløs termostat. Den gir nøyaktig og jevn temperatur og reduserer energibruken med 8-10% i forhold til mekaniske termostater.

DT

DT senker automatisk temperaturen om natten, og om dagen dersom boligen ikke er i bruk. Du velger selv lengde på senkeperiodene og antall grader senking. En ytterligere reduksjon av energi til oppvarming med 20% er mulig med automatisk dag- og nattsenking på hver enkelt ovn.

CTG

CTG er en radiostyrt termostat som gir den beste komforten og de laveste fyringsurgiftene. Enkel programmering gir optimal energibruk. Ved fravær i helger og ferier kan systemet kutte betydelig ned på energibruken til oppvarming. CTG styres av Glamox Harmony 5000 GSMG som sørger for trådløs fjernstyring av ovner, gulvvarme og av-på kontakter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”