Plus Option Stål Sirkulær 1H
Klikk på bilde under for å vise stor versjon.
  • Elko Plus
  • Plus Option Stål Sirkulær 1H

  • Artikkelnummer: 1427464
  • Merke: Elko Plus
Antall
  
  • kr. 559,-Pris per 1 Stykk(447,20 eks. mva.)
  • Produsentens varenummer: 4418
  • Elnummer: 14 274 64

Frakt

Vekt: 0,00 Kg Frakt fra i
ELKO Plus Option Vi har gleden av presentere et nytt spennende produkt: ELKO Plus Option, Den nye designserien av rammer i ekte materialer; stål, glass og skifer.Folk flest viser en økende bevissthet og interesse for design, og bruker mer tid og penger på dette enn tidligere. Hva vi omgir oss med hjemme sier mye om hvem vi er, og i dette bildet blir detaljene viktige. ELKO Plus Option rammene er et tillegg til standard ELKO Plus design og kan benyttes til alle ELKO Plus produkter som enkle stikkontakter, brytere, dimmere og termostater samt ELKO Wireless og ELKO Matic produkter.Rammene finnes i materialene: lineær- og sirkulærslipt rustfritt stål, hvit frostet- og sotet sort glass samt skifer. Med stålets styrke Gjør inntrykk med rammer av rustfritt stål rundt lysbrytere, dimmere og termostater. Velg mellom lineær design som har en matt overflate og sirkulær design som skaper en kontrast ved å leke med lyset. ELKO Plus Option stål er et tillegg til standard ELKO Plus-materiell. Rammene kan benyttes til alle ELKO Plus-produkter som enkle stikkontakter, brytere, dimmere og termostater samt ELKO Wireless og ELKO Matic. Lineærrammer leveres i 1, 2, 3, 4, og 5 hull. Sirkulærrammer leveres i 1 hull. Betegnelse:Plus Ramme Option 1 hull Farge: Stål sirkulær

Teknisk beskrivelse

Kombinasjonsplate i ELKO Plus design.Leveres i 1 til 5 hull i materiellene stål, hvit frostet glass, sort sotet glass og skifer.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner.
Alt innhold Copyright © 2009-2014 - Elektroimportøren AS. All bruk av tekst og bilder må avtales før bruk. Vi tar forbehold om feil i pris og produktbeskrivelse. Enkelte produkter kan avvike fra bildet.