Glamox 3001

Glamox 3001 er din mest funksjonelle og fleksible ovn.

Laget for bruk i hjem og næringsbygg. Ovnen har minimal støvforbrenning på grunn av stor kjøleflate på elementet. Den har ingen skarpe kanter og en glatt og holdbar overflate. Ovnen er sikret mot overoppheting og deksel over regulering hindrer uønsket endring av temperaturen. Modellen TPVD60 er lavtemperert og et godt alternativ på barnerommet. Glamox 3001 kan enkelt løsnes fra veggfestet i overkant, for så å vippes frem, noe som forenkler renholdet.

Ovnene er tilpasset for ”plugg inn” termostater. Du kan velge mellom mange ulike termostater. Alt fra enkle elektroniske, til de mest avanserte for sentral regulering. Blant annet for automatisk fjernstyring fra Glamox Harmony 5000.

Ovnene leveres i flere effekter fra 300 watt til 2000 watt. De er enkle å montere og leveres med separat veggfeste med påmontert koblingsboks for fast montasje. Koblingsboksen er flyttbar i sideretning. Ovnene kan tilkobles spennnig enten via den medfølgende koblingsboks eller direkte i stikkontakten med ledningen med plugg som kommer ut bak på ovnene.

TPA og TLO er laget for bruk i hjem og næringsbygg. TPA er 35 cm høy, TLO er 18 cm høy og begge leveres i flere effekter fra 300W til 2000W. Du kan velge ulike termostater. Alt fra enkle elektroniske, til de mest avanserte fore sentral regulering. Blant annet for fjernkontroll fra Glamox Harmony.