Flexwatt Varmefolie 60cm bredde - 90w/m2
  • Varmecomfort
  • Flexwatt Varmefolie 60cm bredde - 90w/m2

  • Artikkelnummer: 5410619
  • Merke: Varmecomfort
Antall
  

Bestiller du nå, sendes varen i dag
30 dagers åpent kjøp
25 år garanti
Artikkelen er på lager
  • Nettopris!
  • kr. 189,-Pris per 1 Meter(151,20 eks. mva.)
  • Elnummer: 54 106 19
Spenning 230V Effekt 90w/m2 Garanti 25 år

Frakt

Vekt: 0,20 Kg Frakt fra i
Flexwatt varmefolie. En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Ingen støpemasser, lav byggehøyde og en rask varme som er lett å regulere. Holder seg under parkettleverandørenes krav til 27 grader. Varmefolien legges direkte på Depron eller Reflektor isolasjonsplater, som i tillegg til å være trinnlydsdempende, sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Nå med 25 års garanti på folien. Bredde: 600 mm. Effekt: 90W/m2.

Relevante emneord

Flexwatt varmefolie

En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Ingen støpemasser, lav byggehøyde og en rask varme som er lett å regulere. Holder seg under parkettleverandørenes krav til 27oC , forutsatt at man ikke dekker til gulvet med f.eks. dyner, sakko sekker, delevegger el. Man kan bruke tepper, men ikke gummi underside eller for tykke. Varmefolien legges direkte på Depron eller Reflektor isolasjonsplater, som i tillegg til å være trinnlydsdempende, sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Lengdene tilpasses med saks. Den elektriske installasjonen skjer raskt ved hjelp av godkjente tilkoplingsklemmer og tilkoplingstang. Så legger man en 0,2mm plast før parkett, laminat el.
Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner.