Innohome SGK300 Komfyrvakt fast inst. Komplett
  • Innohome
  • Innohome SGK300 Komfyrvakt fast inst. Komplett

  • Artikkelnummer: 1431308
  • Merke: Innohome
Antall
  

Bestiller du nå, sendes varen i dag
30 dagers åpent kjøp
Artikkelen er på lager
  • kr. 3 399,-Pris per 1 Stykk(2 719,20 eks. mva.)
  • Produsentens varenummer: SGK300
  • Elnummer: 14 313 08
Spenning 230V Frekvens 433Mhz

Frakt

Vekt: 0,67 Kg Frakt fra i
Komfyrvakten registrerer en farlig høy temperatur eller kraftig temperaturstigning, og oppdager alarmsignalene for brann, gass og karbonmonoksidalarmer. Den registrerer om koketoppen er blitt stående på ved et uhell og slår av strømmen etter 0,5 – 3 timer, avhengig av eektinnstillingen. Den automatiske sikkerhetslåsen "låser" komfyren slik at den ikke kan bli slått på ved et uhell. Med sin selvjusterende teknologi er SGK300 komfyrvakt enkel å installere og svært brukervennlig. Den intelligente varmesensoren har en batterilevetid på fem år og batteriet er enkelt å skifte. Sikkerhetssystemet har ekstremt lavt energiforbruk – ca. 1 W. Sensoren kan alternativt få strømforsyning fra styringsenheten. Den intelligente varmesensoren blir festet under avtrekkshetten ved bruk av magneter, uten at det må brukes verktøy, kabler og ekstern strømforsyning, eller skaper plunder eller kaos. Kompatibel med alle typer komfyrer – gass, elektrisk eller kombinasjon. Alarmsignal: 85dB. Frekvens varmesensor: 433mHz. Størrelse: Styringsenhet 130 x 130 x 30 mm. Intelligent varmesensor 30 x 60 x 45 mm.
Tørrkoking av kjeler er en av de største årsakene til branner i hjemmet.Komfyrvakt er en sensor som registrerer eventuell overoppheting og som kutter strømmen før det oppstår brann.
Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner.