Komfyrvakt Fast Installasjon Sett EFA
Klikk på bilde under for å vise stor versjon.
  • EFA
  • Komfyrvakt Fast Installasjon Sett EFA

  • Artikkelnummer: 1431270
  • Merke: EFA
Antall
  
Artikkelen er på lager
  • Tilbud! kr. 3 738,94
  • kr. 1 999,-Pris per 1 Stykk(1 599,20 eks. mva.) Ordinærpris 3 738,94
  • Elnummer: 14 312 70

Frakt

Vekt: 0,67 Kg Frakt fra i
Komfyrvakt for fast installasjon som beskytter mot brann.

De aller fleste branner i hjem starter på komfyren. Folk glemmer at de har satt på mat, og går ut av boligen eller rett og slett sovner fra det hele. Komfyrvakten redder verdier og liv ved at den føler når det blir for varmt på komfyrplaten, og kutter strømmen til komfyren, samt varsler med kraftig lydsignal.
I henhold til nye forskrifter skal alle nye boliger installeres med komfyrvakt, men også eldre boliger burde ha dette som en sikkerhet.

Komfyrvaktsettet består av en enhet som skjules bak komfyren og kobles til strøm. Komfyrens stikkontakt kobles så til denne enheten. Over komfyren på ventilatoren eller lignende plasserer man den trådløse sensoren som overvåker komfyrtoppen. Denne kan man skru fast, men den kan også festes til metall med den innebygde magneten. Smart timer: 0,5 - 3 t - starter dersom komfyren ikke blir regulert innenfor en periode avhengig av effektforbruk. Max. last: 32A/7,6kW - Teknisk stikk. 25A

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Tørrkoking av kjeler er en av de største årsakene til branner i hjemmet.Komfyrvakt er en sensor som registrerer eventuell overoppheting og som kutter strømmen før det oppstår brann.
Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner.