PC Electric Apparatinntak Industri • 1578426

Apparatinntak IP44 32A 3P+J 400V 6H

Denne CEE-veggmonterte støpselen med en kapasitet på 32A og fire poler (3P+PE) er designet for å møte et bredt spekter av elektriske behov. Laget av PA6-materiale, kjent for sin robusthet, gir dette støpselen pålitelig ytelse og lang levetid. Klokkestillingen på 6 timer gjør det enkelt å plugge inn og bruke, og dens IP44-klassifisering gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Funksjonalitet

Messingkontaktene i dette støpselen sikrer pålitelig strømoverføring, mens tilkoblingsteknologien med skruterminaler gjør installasjonen rask og enkel. Denne støpselen er ideell for bruk i områder med moderat eksponering for støv og fuktighet, og den kan brukes i ulike elektriske systemer med en nominell spenning/frekvens på 380-415V~ / 50+60Hz.

Montering

Med sin holdbare konstruksjon og pålitelige ytelse, er dette CEE-veggmonterte støpselen et pålitelig valg for både industrielle og kommersielle applikasjoner. Den oppfyller kravene til forskjellige elektriske miljøer og sikrer konsekvent strømtilførsel når det trengs mest.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting