PC Electric Apparatinntak Industri • 1578424

Apparatinntak IP44 32A 3P+J 230V 9H

Denne CEE-veggmonterte stikkontakten med en kapasitet på 32A og fire poler (3P+PE) er designet for å møte ulike elektriske behov. Laget av PA6-materiale, kjent for sin holdbarhet, gir denne stikkontakten pålitelig ytelse og lang levetid. Den 9-timers klokkestillingen gjør det enkelt å plugge inn og bruke, og dens IP44-klassifisering gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Teknisk beskrivelse

Med sin robuste konstruksjon og pålitelige ytelse, er denne CEE-veggmonterte stikkontakten et pålitelig valg for industrielle og kommersielle applikasjoner. Den oppfyller kravene til ulike elektriske miljøer og er designet for å levere konsekvent strømtilførsel når det trengs mest.

Funksjonalitet

Messingkontaktene i denne stikkontakten sikrer pålitelig strømoverføring, mens tilkoblingsteknologien med skruterminaler gjør installasjonen enkel og effektiv. Denne stikkontakten er ideell for bruk i områder der det er eksponering for støv og vannsprut, og den kan brukes i ulike elektriske systemer med en nominell spenning/frekvens på 200-250V~ / 50+60Hz.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting